Juni 2021 – Best Recruitment verwelkomt twee nieuwe Associate Partners; beiden met een langdurige logistieke en transport achtergrond op directieniveau. Hiermee zet Best Recruitment weer een stap in de ingezette koers gericht op groei. 

De twee nieuwe Best Recruitment Associate Partners Johan Krediet en Walter van Dijk sluiten zich aan bij het partnernetwerk van Best Recruitment met ingang van 1 juli 2021.

Walter van Dijk

Walter versterkt de organisatie van Best Recruitment met zijn achtergrond als HR Directeur bij grote logistieke bedrijven actief in de recycling industrie. Met zijn opgedane kennis en ervaring als Head of HR bij Renewi en Van Gansewinkel de afgelopen 20 jaar gaat Walter nu organisaties ontzorgen met HR consultancy en recruitment.

Johan Krediet

Johan heeft meer dan 30 jaar logistieke ervaring waarvan 10 jaar als interim manager. Johan gaat deze logistieke directie-ervaring inzetten om klanten te ontzorgen op het gebied van werving en selectie om deze organisaties te versterken.

Over Best Recruitment

De dienstverlening van Best Recruitment heeft maar één doel: efficiënte en transparante recruitment ondersteuning tegen een eerlijke prijs. Best Recruitment bestaat sinds 2016 als executive search bureau gericht op managementfuncties in de logistieke, transport en supply chain markt. In de Nederlandse markt ontving Best Recruitment dit jaar nieuwe klanten als DHL, Alibaba en Hooymeijer e.a. waardoor uitbreiding wenselijk werd om de groei en kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven borgen.
Best Recruitment onderscheidt zich van andere Nederlandse logistieke executive search bureaus door een volstrekt transparante manier van werken voor zowel opdrachtgevers als kandidaten en interimmers. 

Website Best Recruitment www.bestrecruitment.nl

Bent u op op zoek naar een interim logistiek professional of invulling van vaste functie? 

Walter van Dijk +31651200134 of [email protected] 

Johan Krediet  +31623174803 of [email protected]

Volg Best Recruitment op Social media:

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bestrecruitmentnl/

Facebook: https://www.facebook.com/bestrecruitmentnl

Google: https://g.co/kgs/TpNSMw

Adres: Europaplein 1 1.18, 5684 ZC Best