Breng ons in contact met je netwerk en ontvang een leadfee

Best Recruitment is transparanter dan andere bureaus. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om geld te verdienen door ons jouw contacten te laten helpen met hun wervingsuitdaging.

Geen staffels, volumedeals, onzinnige beperkingen of schimmige kick-back constructies.

Wij werken alleen met externe lead generators en zijn hier ook zowel richting lead generator als opdrachtgevers 100% transparant in.

Hoe werkt het?

We vragen je om een introductie bij je klanten waar we nog geen zaken mee doen en gaan dan samen met jou of zonder jou in gesprek met ze om een recruitmentoplossing uit te werken die past.

Je krijgt een kopie van de afspraken en we houden je op de hoogte van begin van de procedure tot de betaling na de invulling.

Ons gezamelijk doel is dat je connectie de perfecte match vindt en blij is met de investering in Best Recruitment en de factuur betaalt.

Jij ontvangt een aanbrengpremie

Je ontvangt (nadat de betaling door ons is ontvangen) een aanbrengpremie oftewel leadfee ter waarde van 25% van onze factuur.

Afhankelijk van het type rol is praat je over 2.000 tot 8.000 Euro rechtstreeks in je pocket per nieuwe klant.

Geïnteresseerd in deze lead fee regeling?

Neem contact op en Serge Claesen vertelt je er graag meer over op 06-10256358 of vul het formulier hier rechts in voor meer informatie.

    Mobiel