Onze missie is geweldige organisaties verbinden met geweldige mensen

Onze belofte

We leveren 10 geschikte kandidaten in 15 werkdagen. Gegarandeerd. We weten wat er speelt in de markt en bij de opdrachtgever. Onze persoonlijke aanpak richting kandidaat en opdrachtgever resulteert in een duurzame match.

Organisaties en werkzoekenden hebben voordeel van onze ervaring

Top 100 bedrijven, startups en alles er tussenin – ze kiezen er allemaal voor om met ons samen te werken omdat we:

  • Resultaat leveren
  • Eerlijk en oprecht handelen
  • Transparant zijn gedurende het proces

Partner worden met Best Recruitment is een garantie voor succesvolle groei

Best Recruitment is het recruitment bureau voor de beste hoger opgeleide kandidaten. Onze jarenlange ervaring en bewezen schaalbaar proces maakt ons de beste recruitment partner voor jouw wervingsvraagstuk.

Wie wij zijn

Best Recruitment is het recruitment bureau dat het juiste talent vindt voor je groeiende organisatie via een maatwerk en toegewijd werving en selectieproces.

Serge Claesen
Serge ClaesenManaging Partner
De juiste mensen werven gebeurt niet per ongeluk. Het gebeurt door te partneren met een partij die de markt kent. Ervaren recruiters en een kwalitatief kandidaten netwerk geven je het voordeel dat je nodig hebt om een geweldig team te bouwen.
Walter van Dijk
Walter van DijkAssociate Partner
Walter van Dijk versterkt de organisatie van Best Recruitment met zijn achtergrond als HR Directeur bij grote logistieke bedrijven actief in de recycling industrie. Met zijn opgedane kennis en ervaring als Head of HR bij Renewi en Van Gansewinkel de afgelopen 20 jaar gaat Walter nu organisaties ontzorgen met HR consultancy en recruitment.
Johan Krediet
Johan KredietAssociate Partner
Johan Krediet heeft meer dan 30 jaar logistieke ervaring waarvan 10 jaar als interim manager. Johan gaat deze logistieke directie-ervaring inzetten om klanten te ontzorgen op het gebied van werving en selectie om deze organisaties te versterken.

Onze ervaren recruiters werken als een uitbreiding van je team niet als een leverancier

Sinds 2016 partneren we met groeiende MKB bedrijven in verschillende sectoren om strategisch personeel te werven. We danken ons succes aan onze gepassioneerde consultants die hun ervaring, indrukwekkende netwerk en kennis gebruiken om het juiste talent met de juiste kans te matchen.

Hoe we dat doen:

  • We vertellen het verhaal van onze klanten
  • We houden contact met onze kandidaten
  • We maken het wervingsproces naadloos

Word jij onze nieuwste ontdekking?

We hebben ambitieuze groeiplannen en zijn gedreven en innovatief in onze aanpak. Als jij ervaring hebt als recruiter of hiring manager en wil onderzoeken wat de mogelijkheden zijn neem dan contact op. Zitten je skills meer in de acquisitie van vacatures in je netwerk en wil je weten hoe onze leadfee affiliate structuur werkt?

Werk met ons